RSS

Tahniah & Terima Kasih Alumni Tradesy

15 Mac

Terima Kasih diucapkan kepada Alumni Tradesy iaitu Farah Waheda Mohamad Isa dan Norshahera Mohd Nor yang sudi hadir ke perjumpaan bulanan Tradesy pada 28 Mac 2009 yang lepas. Teguran, nasihat, dan tunjuk ajar yang dikongsikan akan digunakan untuk membaiki kelemahan Tradesy dan seterusnya memajukan lagi Kelab Tradesy… 🙂

Tahniah juga diucapkan kepada para ahli tradesy yang akan menaiki pentas DMAS untuk menerima ijazah anda.. Shad,Wawa,Najib,Azmi,Fitri,John,

Advertisements
 
10 Komen

Posted by di 15/03/2009 in Pengumuman

 

10 responses to “Tahniah & Terima Kasih Alumni Tradesy

  1. borntobeamy

    15/03/2009 at 5:13 AM

    ohoho….
    adik2…..
    Otai2 lama2 nk jumpa tu.
    baik p na….
    amik spirit depa….
    bukan senang nk jumpa tu….

    to those caring alumnis…..
    congrats 4 the convocation! & “sekolah”kan sikit adik2 tradesy tu….
    hehe.
    they need the golden touch to keep inspiring & aspiring.
    sorry, me myself couldn’t make it to be there.
    Maybe next time we’ll meet n unite.

     
  2. izatyshiro

    30/03/2009 at 5:41 AM

    salam inspirasi & aspirasi..
    kecewa xdapat join disebabkan ade komitmen lain..hu3
    by the way tq bnyak2 kepada kak aah n kak shad kerana sudi turn padang..

     
  3. raja87

    31/03/2009 at 7:15 AM

    Mekasih wawa n shad…senang2 dtg lg…
    congrate kat semua yg berjaya grade… sempat jmp shad, wawa, najib je..rumet pun jmp kjp sgt…rindu kat rumet…

     
  4. borntobeamy

    01/04/2009 at 12:38 PM

    wah….
    mesti syok tu.
    wawa & shad….mmg otai lama. pioneer of trdc.

    alahai….cian abg raja xdapat jmpa lama2 ngan abg cumi dia….
    hehehe. nanti ajak la dia datang lagi time “miss” dia anto report praktikal. hehehe.

     
  5. raja87

    01/04/2009 at 2:15 PM

    demi “miss” die mesti la die sanggup buat ape saje..
    tp die tu komited dgn keje..xpnh fri..nk reply msg pn ade time je..
    susah la die nak antakan miss die tu..miss die pun leh survive sndri..

    eh ape melalut ni…haha
    kalau geng2 blok d dtg anta repot time orentasi leh la join skli..bkn jd fc tp jd psrta k… hehe

     
  6. borntobeamy

    03/04/2009 at 8:10 PM

    psrta ea…..
    ohoho….menarik gak ni.
    KF……..sy nk grup abg raja, xnk grup lain…….. hehehe.

     
  7. raja87

    04/04/2009 at 4:51 AM

    ha…
    meh pakat ramai2 join grup abg raja..
    sure abg raja x wat ldk kite terjun tasik guthie je…
    nak mencabar lg kite wat ldk kat hutan sintok hehe

     
  8. borntobeamy

    04/04/2009 at 12:27 PM

    abg raja nk flying fox jugak & mancing biawak jugak eh…..!

    hehehe

    kampus…..kampus…….

     
  9. farahsr

    07/04/2009 at 2:10 PM

    ha ni jealous ni…
    nak join jgk la gp abg raja.
    buat sape yang bakal terpilih utk fc do your best. klu senang nanti kami akn cube utk join skali. menarik tu

     
  10. borntobeamy

    08/04/2009 at 3:36 AM

    wah….best ni kalau cukup korum otai2 lama nk join orntc ni. sume masuk grup abg raja, bg pening dia….hua3.

    saya sokong pesanan wawa (farahsr);
    to all orntc fc be dedicated! I’ll be there to observe & support u all.
    mm….bila ntah nk kuar senarai fc tu ek..?
    anyway, if jadi fc orntc/AJKS, xkira lah di mana anda ditempatkan (DPP)
    ATAU
    atas tiket apa anda jadi fc orntc/AJKS,
    anda mesti jaga nama baik Trdc & Tw & diri anda sendiri. hehe.

     

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: