RSS

Gerai Tradesy Sempena Hari Penyayang

19 Mac

Sempena Hari Penyayang DPP Tradewinds pada 19-21 Mac 2009, Exco Keusahawanan Kelab Tradesy telah membuka gerai bagi menjual barang makanan seperti dadih, keropok lekor, kentang goreng, kacang kuda, dan lain-lain.

Terima kasih diucapkan kepada semua ahli Kelab Tradesy terutamanya ahli Exco Keusahawanan kerana telah membantu dan memeriahkan gerai Tradesy. Berat sama dipikul ringan sama dijinjing amalan kita.

Advertisements
 
10 Komen

Posted by di 19/03/2009 in Aktiviti

 

10 responses to “Gerai Tradesy Sempena Hari Penyayang

  1. borntobeamy

    21/03/2009 at 1:38 AM

    Waalaikumussalam….

    nk dadih satu….
    nyum3….

     
  2. sue2887

    23/03/2009 at 11:29 AM

    Alhamdulillah,selesai sudah jualan d gerai tradesy pada hari penyayang lepas.nak ucap time kasih bebanyak pada yang banyak membantu exco keusahawanan menjyakn jualan ini.time kasih pada malarwilliy,timbalan exco keusahawanan yang bnyak bertungkus lumus dari hari pertama sehingga hari last.i proud with u mala! 🙂 pada mastura,kak niza,fatin anis yg tolong masak laksa n jual skali pada hari tu,pada shazwan n aizat(buatkn dadih n bli barang) bg support pd sy n mala wlaupun bukan under exco keusahawanan,time kasih bebanyak,budi korang xterbals rasanya.huhu..

     
  3. izatyshiro

    26/03/2009 at 4:48 AM

    salam inspirasi aspirasi..

    tahniah kpd exco keusahawanan ats segala usaha anda tuk Hari Penyayang..
    sedih xdapat join sgt ketiga2 hari tu disebabkan ade keja…keep up the good work!!

     
  4. izatyshiro

    26/03/2009 at 4:49 AM

    ……lupa3….

    nk bgtau sedap la dadih!! my favourite..yummy..

     
  5. massy87

    26/03/2009 at 8:30 PM

    cmne laksa okay x????
    klu sespa yg ketggln boleh lah datg ke umahku raya nnt…
    hehehehe………..tahniah pd exco keusahawanan ats komitmn yg diberi
    wlupn owg yg sma ja yg jg tiap2 ari……..yg lain mn g pun ntah la…
    pape pn nnt klu ad progm cmni lg……turn la bg support ahli tradesy
    exco undr keusahawanan tolg beri kerjasama pd ketua anda

     
  6. massy87

    27/03/2009 at 4:20 PM

    spa nak resipi laksa?????
    ini resipi untuk sekilo ikan kembg or sardin. klu sardin lg sodap.
    bukn sardin tin tau, sardin idup……spa yg x tau tu tnya la mak kowg….
    mula2….rebus ikan, lps tu mesin n tapis tulang….utk buat kuah……(bhan 1)
    lps tu amek 4 labu bwg bsar, 1/2 labu bwg puth, 50 sen cabai kering, mesin bhn2 td…..(bhan 2). okay next cmpur bhn 1&2, rebus naek…..lps tu leh la tambh pak aji, gula, garam,pes udang,rm 1 asam keping. laksa peng klu x masm x sodap tau.masukkn sedikit serbk cili kasi pedas. lps tu maskkn 2 lengkuas sebesar ibu jari. 4 batag serai yg dibelah. daun kesum & daun pudina masukkn last2….k…..biar mendidh…..siap la laksa peng…..SELAMAT MENCUBA……

     
  7. izatyshiro

    30/03/2009 at 5:38 AM

    well,resepi saya ….sama jer cuma pakai sardin tin …heheh…sedap jer..wlpn xmakan…laku tu kalo kat umah…hehe…

    by the way, kak massy masak mmg sedap…(feedback kwn2) wlpn sy xley telan laksa..ha3

     
  8. sue2887

    04/05/2009 at 9:08 PM

    fuiyoo,ada resipi!kwn2 sume,jgn lupa salin resipi ni k.hehe..lau nak belaja masak spageti,bleh tnye sy,nti sy mintk kat kak sy resipi buat spageti.hahaha..

     
  9. massy87

    17/07/2009 at 9:06 AM

    okay….terbuka kepada soalan….
    klu sespa yg nk tnya pape resipi….
    silakn…..klu sy tau sy reply la….

     
  10. massy87

    17/07/2009 at 9:07 AM

    AIzat nk mintk resipi caramel azritu…..
    bole x???
    SODAP LA KO BUAT ARITU……….

     

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: