RSS

Farewell

01 Apr

Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan program Farewell bagi meraikan ahli Tradesy yang akan menamatkan pengajian pada semester ini.

Pelbagai aktiviti telah diadakan pada sebelah petang seperti permainan dan kerja-kerja memasak. Pada sebelah malam pula sesi menjamu selera. Makanan yang disediakan adalah cukup-cukup kepada bilangan ahli tradesy. Kepada AJK yang bertungkus lumus memasak tetapi tidak dapat menjamah makanan, pengorbanan anda akan terus dihargai.

Advertisements
 
9 Komen

Posted by di 01/04/2009 in Uncategorized

 

9 responses to “Farewell

  1. massy87

    02/04/2009 at 9:27 AM

    huhuhuhuhuhu……………..
    kpd sespa yg nk blaja resipi laksa peng “MASSY”
    sila hadirkn diri anda di Dewan Semarak Budi
    tiada bayaran dikenakan………….
    sijil juga tidak disediakan
    hanyalah ilmu memask laksa di dada
    muahahahahahaha……………….

     
  2. borntobeamy

    03/04/2009 at 8:22 PM

    Farewell ni hirup laksa nampaknya….
    laksa special massy!

    wah…..diam x diam…..kejap ja batch 06/07 da nk abish.
    Packing time 4 u all…

    Yang 4 yrs tu bwk2 bersabar yea…. masanya akan tiba.

    get ready 4 the practical n career world….all the best.
    tp abiskan exam elok2 dl na.

    Slm farewell utk semua yang diraikan.

     
  3. raja87

    04/04/2009 at 5:00 AM

    kite yg 4 thn ni sabar je la kn…huhu
    syg kolej la katakan…

    sedih xdpt rase kentang bakar yang kemon wat..
    cucuk2 yg adib bakar..
    wages yg kite goreng..
    bihun yg mas masak..
    wantan pelbagai bentuk yg kite wat same2..
    dpt rase begedil hasil buatan sendiri sikit je tu pun sbb curi mkn mase masak..huhu
    laksa mas mmg sedap…dapat makan pun sbb byk lebih huhu

    betul kata kemon tukang masak takkan dpt mkn..
    patut la ramai dtg mkn je time masak2 sume hilang..

     
  4. borntobeamy

    08/04/2009 at 3:50 AM

    nasib la mama saya ajar dl….

    “sapa xmasak, xley makan….”

    jadi kene la masak…..
    hidang lauk ke…..
    buang sampah ke….
    mop dapur ke…..
    basuh piuk ke…..

    thanks mom!
    jadi, belajar la berbudi bahasa dr rumah anda……

     
  5. massy87

    12/04/2009 at 12:49 PM

    btul2….ckp nash…..
    cian kat tukang mask ni hah….
    tp x pe dpat tgk owg mkn pun dh kenyg sebonar nyer…
    tp bila mkn tu ingt la sma owg kt blakg
    jgn bedal owg ja….
    dah la x turn tolg, time mkn…..
    fuhhh….bukn main laju lg…

     
  6. sue2887

    14/04/2009 at 4:19 AM

    huhu..nak join masak gak hari tu tapi ape nak buat,ade hal yang xdapat dielakkan(pegi penang)..sampai2 kolej dah dekat pukul 10 lebih,tengok makanan dah habis tapi kena gak bayar RM3,xpelah..yang kisahnya,dengar cite ade yang bedal xingat dunia,yang tukang masak xdapat makan,yang bedal tu lau tolong masak oklah gak,ni yang xturun masak.xbaik lah buat cmtu,sian yang datang tolong masak tu..ape2 pun dapatlah merasa sikit laksa sedap massy,tu pun kawan2 mengalah,bagi laksa dorang pada kite,thanks kawan2 especially ela.

     
  7. sue2887

    14/04/2009 at 4:23 AM

    buat ahli tradesy yg dah abes sem ni,kamu semua tetap dalam ingatan,u all memang best terutama massy,fatin anis,hapy je slalu n rajin mmbntu tradesy.sayang kamu semua 🙂

     
  8. miszeja

    18/04/2009 at 6:43 PM

    salam….
    sypn nk ucapkan selamat pd yg nk grad 2….
    tp mse farewell 2 mmg best r…
    wlupn sy xjoin masak coz handle aktvt modul, sy ttap rse kmriahannye…
    tahniah kpd sume tukang masak!! ur d best!!!! selute beb…
    tq jgk pd sspe yg joint aktvt siang 2…
    ble igt2 blik msti nk gelak espcially mse game si buta bermain catur…
    mcm2 gelagat sy dpt tgk…
    dlm game simpul kasih plak, mcm2 aksi dorg buat utk lepaskn ikatan…
    ade yg mcm nk menari pn ade…
    wlupapepn, joint tc mmg satu pngalaman yg mnarik bg sy…
    hidup tc!!

     
  9. massy87

    17/07/2009 at 9:11 AM

    sue2887 terharu la….
    x pe….nnt kitowg dtg kita buat la mask2 lg….
    nk mask pe ckp ja….
    buat nasi cmpur mkn tgh hari pon bole….
    bole kita berkelah kat court blok c….ye dak….
    mst bes nyer…..PRES TAKE NOTE……
    aaaahhhh…..LAPOR LA LAK BILA TERPKR BNDA NI…..
    spa stuju cadangan ni….

     

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: