RSS

Fasilitator Orientasi A091

14 Apr

Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi fasilitator bagi minggu suaikenal semester 1 sesi 2009/2010, sila berikan nama, no. matrik, dan no. hp kepada Presiden Kelab Tradesy dalam kadar yang segera. Early birds. Tempat adalah terhad. Terima kasih.

Muhamad Fahmy Shamsudin 013-4671057/017-5446169/ tradesyuum@yahoo.com

Advertisements
 
24 Komen

Posted by di 14/04/2009 in Pengumuman

 

24 responses to “Fasilitator Orientasi A091

  1. raja87

    17/04/2009 at 1:17 PM

    Jom la join ramai2…
    walau pn hati kecil ini berkata orientasi kali ni xkan semeriah dulu tapi sy tetap nak mendambakan diri buat kali terakhir..
    walaupun zaman dah berubah, tc skg x same ngn dulu tp itu bkn alasan utk sy mengabaikan tgjwb kpd tc..
    sy sedia curahkan ilmu dan pengalaman kpd fasi2 jr yg nak join kali ni..timbalah pengalaman selagi ada..
    jika SAINA Summer Camp membuktikan tc kelab terbaik + paling tercemerlang tw (bahasa rosak), jadikan orientasi tmpt tw no 1 di kalangan COB mahupun UUM.
    buktikan kpd MEREKA yg BENCIkan tc…

     
  2. borntobeamy

    17/04/2009 at 5:56 PM

    Orntc……

    “orientasi kali ni xkan semeriah dulu”
    abg raja, lek2….jgn la wat -ve prediction awal2…..
    mungkin lebey meriah…meletop agaknya….
    we look forward on how the KF will mould n lead the team.

    “bkn alasan utk sy mengabaikan tgjwb kpd tc..”
    berkhidmat utk negara seyy……!!!!
    4 those tc members, the beginning idea of tc’s establishment comes from orntation team intake 2006/07.

    “sedia curahkan ilmu dan pengalaman kpd fasi2 jr”
    tu dia….abg raja cukup baik…
    inilah brotherhood spirit yang diwarisi Tw/Pernas zaman berzaman.
    So, optimize the opportunity.

    “buktikan kpd MEREKA yg BENCIkan tc…”
    tekanan berada d mana2…..
    Jangan Ada Benci sahabat2…..teruskan usaha murni anda. walaupun nama anda bukan Murni….hehe.

    Join jgn xjoin.
    If u all join, mmg rasa la nikmat orntc….if x, terlepas la nikmat bergelar senior…..hehehe.

    ++teringat July 2005 (time i masuk)….open air je….xda dewan time tu….

    **July 2006….masa tu batch abg raja budak2 lagi…..hahaha.
    time tu jugak la 1st time guna Dewan Tw yang bergema macam gua tu…pergh….!!!!

    ##July 2007….sempoi ckit….PKP….mana xnya, HEP take over DSB tu…sabar je la….

    @@July 2008….er….port kat Dewan balik….sy cukup x gemar sbnrnya dgn kegemaan dewan tu….tp apa ley wat….syukuri apa yang ada na.

    >> July ni 2009…..kite tunggu dan lihat…..xsabar nk jadi adik abg raja ni….kui3.

     
  3. sue2887

    18/04/2009 at 10:05 AM

    Memang teruja nak join orientasi ni,bila lagi kan nak dapat banyak pengalaman menjadi fasi.hehe..kalaulah terpilih,ai,memang tak tau nak kata apa lah.huhu..

     
  4. miszeja

    18/04/2009 at 6:08 PM

    salam…
    sypn xsabar nak join orientasi kali ni…
    arap2 berpeluang r…
    klu sem lpas sy jd pserta (plaja baru), kali ni sy nk tau cmne plak rasanye jd fc…
    hmm msti bestkn…

     
  5. raja87

    19/04/2009 at 6:36 AM

    ha…meh la pakat ramai2 masuk grup abg raja…sure meletop….

    baru td sembang2 ngn kak fiza…nampak gayanya maybe orntc kali ni jd cm intake july07/08…ade international…sejam lebih kak fiza membebel dpn pengetua td…hmm ntah la malas la nak masuk campur sgt hal admin ni…universiti pengurusan la katakan…..
    dgr lagi intake kali ni skit je masuk tw..logik la gak sebab kemungkinan bilik ber3 kan jd b2 blk…

    borntobeamy cite pasal pglmn diee..abg raja pun nk gk la…

    @@a061…baru masuk…org first i jumpe rumet i la c cumi…”dah byr yuran ke blum…byr penuh ke separuh…”igt lagi skrip die tu…fc ldk dpt “abg farhan”..cube teka sapa die? idrzuwad la…muka2 fasi yg igt mase tu aemy,aini,ekinz,wawa,cumi,wad…tu je kot…

    $$a071…haha 1st time join fc..xcited giler…fc pun sume havoc2…even buat kat pkp tp best..njoy..mase tot kt kachi pn dh stat gile2..igt x gile gmbr punye pasal smpi ade kusi pecah..kah3 dpt la tarik 2org anak buah ldk masuk tc..fiq n syed

    &&a081…2nd time join..fc ade muka same ade yg baru..yg laen sket kali ni sbb fc2 dh stat pgl “nama glamor” mase kt kachi lagi..big b, kak mel, satu cahaya andika, gusti putri, dll

    **a091…tgu dan lihat…yg pntg abg raja ttp ada…hehe

    jumpa di sana…

     
  6. borntobeamy

    19/04/2009 at 11:46 AM

    welcome miszeja
    baru join blog ek…
    bagus2…..
    nnti2 ajak2 la kawan2 lain active blog ni na.

    anak2….
    xsabar nk join orntc ea?
    abihkan final exam dl na….hehehe.
    All the best. jawab paper tu sungguh2. chiozxx!!!!

     
  7. izatyshiro

    19/04/2009 at 7:12 PM

    salam…
    nk join orintasi..tp msh kena pk hal2 yg lain..
    huhu..
    sbut pasl kenangan orintasi…mase time saya…di bawah bimbingan kak massy…smpai skng da kira cam adik kakak yang xdiiktirafla..hahha..

    abg raja?eeeeeee…geram gile…tertipu selama seminggu sblm identiti terbongkar..huhu..nsb baik org kampung..heheh..

    thn lpas …first time jd fc..excited…heheh…nama sya panggil kak fia tau..hhehe..
    smpai skang nama itu msih dignakan…hehhe..

     
  8. raja87

    20/04/2009 at 3:21 AM

    kenangan tu…
    kelakar lak bile dgr ade bdk pmpn bergadoh semata2 name “abg raja”..
    mana taknye..sorg kte abg raja sorg kte abg nash…
    tp bile dh dedahkan identiti sebenar xnk caye lak..sampai kne tunjuk ic..
    ish2..dh tunjuk ic terkejut lak sebab umur same..ape2 je la…

    intake 08/09 lg best…even sume identiti fc dh didedahkan pd mlm last orntc, tp kanak2 msh pgl abg raja..ada la sorg mamat ni (xnk sebut nama) die join tc..dtg bilik nk mntk duit bju tc..cari azmi..pastu trus blah..ty die xnk amek i punye duit ke?? die kate “nama abg raja mane ade kat sini…”(dlm list name tc)ble gtau name btul xnk caya lak…dorg dh sem 2 baru la hlg nme abg raja tu..tu pn sbb dorg kenal i dlm tc..

    akan dtg ni xtau la plak kerenah cmne plak bdk2 tu nnt..hehe

     
  9. borntobeamy

    20/04/2009 at 12:22 PM

    huhuhu….
    glamorama gtu….

    dats the impact of orientation…..
    AJKS/Fc tu lah yang adik2 nampak dulu….
    baik perangai, cara kerja, cara bcakap, keakraban, ….etc la.
    So, it’s important 4 the orientation team to inspring n aspiring the juniors.
    Jangan takut lak…….
    jz bring the best in u to serve 4 them.

    **massy tu jr LDK sy dl….hehehe….tu je la skali dpt pegang grup….sob3….=(

     
  10. raja87

    20/04/2009 at 12:32 PM

    rase2 orntc kali ni i patut kekalkn name abg raja or cari name laen yg lg glamour gitu…
    hmm…mana presiden kite ni x penah masuk blog pn…asyk muka same je even xnmpk muka dlm ni…
    xsbr nk tgk name2 fc..

     
  11. gustiputri

    23/04/2009 at 6:38 AM

    yeeeha!!
    gustiputri dtg..
    hohoho.
    em..
    cam tacing2 je komen2 kat cni.
    ala,tapayah kesahla dgn ehem2 yg x snang dgn tradesy 2..
    dorg ade yell??
    tade.
    dorg ade mandolo2??
    tade.
    dorg ade epok etaitai??
    pon tade..
    dorg jellles sbnrnye.
    xde komuniti cam yg kite ade..
    so,,
    kurangkan kontroversi..
    tingkatkan prestasi.
    ngeh2..

     
    • borntobeamy

      26/04/2009 at 10:17 AM

      epok2 ada x?
      lapo ni….
      hehe

      welcome gustiputri….
      nama dia ni panjang sgt…..i panggil “Agus” je time orntc dl….sonang ckit. uhuhu

       
  12. borntobeamy

    25/04/2009 at 4:02 AM

    i would suggest to abg raja…..kekalkan Raja Adam!
    ingat tau i nk join grup abg raja…..huhuhu.

    pres bz ker?
    atau mungkin beliau mengambil langkah berkecuali kot….
    beliau nk anak2 buahnya yg bertukar2 pndpt di sini…..
    tp agak mendukacitekan…..brapa kerat jer…..
    wallahualam….

    ni sonyap jo anak2 tc…..sume p study gaknya….
    jgn stado plak na….
    Slmt mnjawab paper2 exam tu.

     
  13. izatyshiro

    25/04/2009 at 6:21 AM

    hoho…bz stdy kut depa sume..hehhe
    well, stlh pk.. pk.. pk… n pk…sy join orintasi kali ni..lg pun ni la peluang terakhir ..
    lpas ni da xde la..huhu..
    well kak amy,jgn lupa dtg tau!! hehe..

    aah kan..nape pres xde?

     
  14. borntobeamy

    25/04/2009 at 2:49 PM

    i harus dtg…..kene anto report dik ui….

    pastu trus dftar jd plajar baru semula….n masuk grup abg raja.
    kui3……

     
  15. massy87

    25/04/2009 at 7:35 PM

    huhuhuhuh….
    akak senior ku….
    igt lg time tu kak amy jdi fc…
    wah x menahn tul….
    lma dah x ketemu…
    windu pd mu……
    urm…..sem dpn kak amy dtg
    sy buat prktikl….huhuhuhu…..
    x dpt jmp…
    pape pn all the best untk spa2 yg jdi fc….
    tnjkkn kredibiliti dan profesionalism anda…..
    tnjk tc bole bak kt abg raja kita……
    yg cintanyer mngunung utk tc….

     
  16. raja87

    26/04/2009 at 4:55 AM

    tarikh tutup penyertaan utk masuk grup abg raja 30 April 2009 11.59mlm…sapa lambat jgn menyesal…hehe

    alaa massy nii..
    cinta i menggunung pd si die je…
    tc ni no 2 hehe..
    jgn jeles tc…

     
  17. borntobeamy

    26/04/2009 at 10:04 AM

    adikku yang sorg ni mmg hebat….
    belang dia da nampak dah since dlm LDK tu….
    Slamat berpraktikal massy!!!!
    xpa….ada jodoh, jumpa laie….

    cik abg raja…..
    ada tarikh tutup lak ea?
    mm….deadline tu mcm deadline e-filing tax LHDN la….huhu.

     
  18. raja87

    26/04/2009 at 1:30 PM

    30 tu i ade paper ais-SAD…kire merdeka la…
    e-filing tax??hmm…paper tax dah abeh sem lps..xigt dh hehe

    meriah tol komen tuk post ni..
    tp tu la muka same je..xnmpk muka pn..
    ada pape cdgn utk bkk post baru utk dibncgkn…?

     
  19. massy87

    26/04/2009 at 1:52 PM

    cinta i menggunung pd si dia????????????
    jeng….jeng…..jeng…..
    siapakh gadis misteri itu…..
    ooooo………abg raja dh pndi skg ye…..

     
  20. raja87

    27/04/2009 at 6:44 AM

    jeng….jeng…..jeng…..
    biarlah rahsia………

     
  21. izatyshiro

    27/04/2009 at 6:05 PM

    fuyoo…abg raja ade si dia…hehehe…

    sape la kan…teettt!!!!!

     
  22. basikalkutua

    29/04/2009 at 11:34 AM

    salam..
    Fuh pertama kali aku komen kat sini.
    tapi bukan nak komen pasal orientasi.
    nak bagitau kita dah ada link baru friendster group tradesy.
    Sebenarnya si aabaa tu dah lama yang buat group tu.
    aku sendiri pun dah orang yang ke eee 79 kot.
    click kat situ kemudian sign in guna akaun sendri2. kalau x de akaun lai kna buat dulu la.
    kalau nak jadi member kat situ minta tlg ngan aabaa.
    salam.

     
  23. borntobeamy

    29/04/2009 at 12:37 PM

    abg raja….
    cy la….!
    teruskan sygi si dia…….

    post apa lagi ek?…
    mmm….brainstorm projek2 mega utk tradesy next2….
    mmm….pndpt tntg mgmt?
    mmm….cdgn reunion/family day luar kampus (underground)…..
    mmm….apa g ek? apa ntah….xda ide gak….huhu.

     

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: