RSS

Salam Ramadhan

25 Ogo

Salam Ramadhan…

Selamat menjalani ibadah berpuasa kepada semua ahli Kelab Tradesy yang beragama Islam. Semoga ibadah diterima dan dilipatgandakan ganjaran bagi setiap amalan yang dilakukan. 🙂

Advertisements
 
6 Komen

Posted by di 25/08/2009 in Umum

 

6 responses to “Salam Ramadhan

  1. borntobeamy

    29/08/2009 at 3:42 PM

    slm Ramadhan also to all….

    Tradesy xbuat berbuka beramai2 ker?
    buat la…even sesimple mana pun, yang penting ukhwah….

    simple in terms of event & $$$$
    ckit sama ckit…byk sama byk….

     
  2. raja87

    30/08/2009 at 9:55 AM

    just make it as a gathering…
    xyah la nak formal2…

    beli mknn masing2 kumpul kat cafe berbuka kat blk gelap tu dh…
    simple…tp effective

    sume bende nk jd projek mmg tc ni kelab super duper rajin la.. tp xb’grk…

     
  3. raja87

    30/08/2009 at 9:55 AM

    sekali lagi mintak maaf…
    selamat berpuasa

     
  4. borntobeamy

    30/08/2009 at 12:31 PM

    alahai…bersopan santun abg raja kite ni….

    ckit2 mintak maaf….

    bagus la….bulan ramadhan ea….??
    hehehe

     
  5. izatyshiro

    01/09/2009 at 3:06 PM

    salam ramadhan to all members..=)

     
  6. raja87

    02/09/2009 at 4:01 PM

    ape yg i nk ckp ni xde kaitan pn ngn “salam ramadhan” ni tp xtau kt ruangan mne nak letak…
    sape2 yg ade jwpn tlh jwb ye…
    betul ke alumni2 tc yg kene tukar dpp xleh join prjk tc?
    dorg yg ckp…katenye org kuat tc yg ckp xleh..
    bukan ke dlm meeting lps kate boleh…

     

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: