RSS

Bagaimana hendak menghantar komen…

11 Sep

Untuk pelawat yang belum mempunyai akaun WordPress sahaja.

1. Klik “komen” di mana-mana post yang anda hendak hantarkan.
2. Oleh kerana anda masih tiada username dan password, klik di “Dapatkan akaun WordPress percuma“.
3. Lengkapkan borang yang diberi.
4. Buka emel yang dihantar oleh WordPress dan aktifkan.
5. Anda boleh mula menghantar komen.
6. Sebarang kesulitan sila emelkan ke tradesy_uum@yahoo.com.my atau hubungi Exco Informasi & Penerbitan Kelab Tradesy.

Advertisements
 
6 Komen

Posted by di 11/09/2009 in Pengumuman

 

6 responses to “Bagaimana hendak menghantar komen…

  1. siapakuini

    11/09/2009 at 3:41 PM

    waa…
    camni la baru bagus…ajar pengguna cara nak mengguna…
    sy dh lama dh msk blog ni..hampir setiap hari..best tau baca komen2 kt cni..tp boleh bace je nak hntr komen x reti..skg dh pandai…hehe

    semalam sy bukak blog ni lain..hari ni dah lain..
    maju betul tradesy..skjp je buat makeover…

    semoga tradesy terus berjaya menarik lebih ramai ahli masuk blog ni..
    penat je buat kan kalau xdpt smbtn… 😦

     
  2. raja87

    11/09/2009 at 3:45 PM

    Selamat datang siapakuini…
    welcome to da club…

    Tq… 🙂

     
  3. borntobeamy

    11/09/2009 at 9:56 PM

    e eh……..
    lain pun ghupe blog ni…..
    boley pun…..

    ada wind of change nmpknya

    admin blog….train ler junior2 yg baru tu update benda2 kat sini….senior dah ilang nnti…ilang jgk benda ni x ker syg…..

    MT Trdc…ajak2 ler dak2 junior masuk blog ni….siap ada cara lagi tuh….if x reti gak…xtau la nk kata….

    ha…satu cara nk ajak yang baru2 tu masuk blog ni…buat xtvt on9 ~ ala2 contest wajib….smbung cerita dlm blog ni kerr….atau pun setiap members baru kene upload modul baru kat sini….pastu vote r sapa punyer best….chewah! aku da merepek bin kerepek dah ni. cukup2…tulup.

     
  4. raja87

    11/09/2009 at 10:12 PM

    a’ah…
    idea yg bernas tu…
    kalo x pun kita tmbh dlm perlembagaan, kalo dlu xdtg meetg 3x kene buang..skg x hntr komen 3 hari kene buang..
    ok x?
    hahahaha
    kejam kn…

     
  5. borntobeamy

    11/09/2009 at 11:49 PM

    uiii….

    kejam benor…..

     
  6. izatyshiro

    26/09/2009 at 9:51 PM

    tul2..mmg kejam kut..
    heheh
    lg satu, nnt ajar la sape2 yg ley update blog ni..
    turunkanla ilmu raja adam tuh..
    kontez?? best2..ala2 kuiz cam facebook pun best gak..
    heheh

     

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: