RSS

Kursus Asas Fasilitator 2011

14 Apr

Alhamdulillah,,kursus asas fasi (KAF) berjaya jugak tamat pada 9 April 2011..tahniah pada AJK perlaksana dan peserta kerana sangat komited dengan program nie..yang paling bestnyer + unik KAF ni mempunyai peserta bukan sahaja ahli tradesy tapi juga dari JKPS,MT setiap kelab-kelab di tradwinds kecuali UNITY…seronok tengok bila ahli bukan tradesy bergabung dengan ahli kelab lain..nampak kelainan…..pastu setiap slot mesti ada kegembiraan tersendiri…ada objektif tersendri….yang paling penting,kemuncak aktiviti ialah WAR GAMES yang diadakan di hutan yang paling disayangi,hutan sintok….seronok tengok peserta sangat excited nak masuk hutan…nak mengharungi cabaran…dengan berbekalkan roti,maggie, dan air mineral..mereka sama2 bergabung nak menghapuskan gerila di hutan sintok…wawawa

macam2 refrshment yang dibuat untuk menambah seri KAF  nie…walaupun,semua orang penat,tp semua orang tetap enjoy…



seronok tengok mereka bekerjasama menyiapkan modul..bnyk modul yang digunakan untuk meningkatkan jati diri mereka…setiap modul dihiasi dengan kegembiraan dan senyuman…
tahniah diucapkan kepada pengarah projek,ketua fasi dan semua ajk perlaksana dan peserta kerana berjaya menjayakan program ini dengan jayanya..yang paling seronok,tradesy semakin bersinar….semakin ramai mengenali keluarga tradesy…
..akhir kata,semoga tradesy terus cemerlang dan bergemerlapan dimasa akan datang,,,
SALAM INPIRE ASPIRE,,,,
pengarah projek :siti zailaha (kak zai)

p/s:sapa yang nak beli gmbr dan video,sila msj kat saya (sabihah) atau hntr msj kat facebook..terima kasih..^_^

Advertisements
 
Tinggalkan komen

Posted by di 14/04/2011 in Uncategorized

 

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: