RSS

JLSM TRADESY 2011~pengakhiran aktiviti tradesy bagi tahun 2011~

25 Dis

Assalamualaikum…apa khabar semua?harap-harap semuanya sihat dalam lindungan Allah…
sudah solat belum..dahulukan mana yang penting,ye kawan2…:)
24 Disember 2011,di tasik DPP MAS kami buat berbeque dan makan-makan dengan warda Tradesy..nama program tu JLSM a.k.a Jom Lepak Sambil Makan..program nie bertujuan nak berkenalan antara kakak dan abang tradesy dengan adik-adik yang baru masuk…
JLSM sangat seronok,,dengan angin sepoi-sepoi bahasa + hujan rintik-rintik..memang romantik..hehe



kami mula JLSM dengan prerparation untuk barbeque..menu hari itu ialah,kerang bakar,ayam barbeque,sosej,nasi goreng,buah tembikai dan air sirap..yummmyy!!!..
kredit to cik azeera dan ajk makanan kerana ayam yang diperap sangat sedap..semua orang puji kesedapan ayam..alhamdulillah,aktiviti pun berjalan lancar..terima kasih pada semua ajk aktiviti kerana semuanyer sporting..diharap,lepas nie,,pada adik-adik lebih sporting untuk join aktiviti…tapi korang memang best..alhamdulillah…antara aktiviti yang dijalankan ialah teka teki bersama abang hasfaizal,”Zas tin”, “beng bong”,”bimbong”,”thats your number”, dan sedkit refreshment…





selepas makan..kami pun siap untuk pulang..tapi…..kita ada satu games yang terakhir..khusus untuk abang dan kakak semester 7 sahaja..hehe..games ni melibatkan satu kumpulan dua orang,,dan si A harus menuang air tepung kedalam botol yang diletakkan diatas kepala si B dengan mata tertutup..sangat kelakar..semua orang kena kecuali girls..tp at last,ada jugak yang kena..tak pasal-pasal disiram dengan 2 botol air tepung..hehe..tapi itu satu pengalaman…satu keseronokan ~seronok ea~..hehe..
dan pada jam 6.30 petang kami semua berangkat pulang ke DPP Tradewinds..alhamdulillah,secara keseluruhan,semua orang enjoy+kenyang dengan aktiviti JLSM 2011,,
terima kasih pasa semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung..terima kasih kepada chef2 Tradewinds,,dan terima kasih pada semua warga tradesy yang sporting dengan aktiviti…terima kasih semua..
SALAM INSPIRE ASPIRE..

Advertisements
 
Tinggalkan komen

Posted by di 25/12/2011 in Uncategorized

 

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: